LOFT中国 – 专业的全球设计资讯分享及设计需求服务整合共享平台...

Blog

办公空间, 工作室, 设计公司

Plutarco | 马德里一间小公寓改造设计工作室

Plutarco事务所由Ana Arana和Enrique Ventosa于2015年创立,他们对色彩和材料的尝试是首屈一指的,而且这对搭档有一种将平凡提升为非凡的诀窍,并且是在相当有限的预算下。他们最近的一个项目是位于马德里的一间平面设计工作室,由一间公寓改造而成,该办公室展示了两人对奇异色彩和材料组合的标志性手法。

Their commitment to colour and material experimentation is second to none, and the pair has a knack for elevating the ordinary into something quite special, often on a pretty lean budget. Their most recent project is a boutique office in Madrid housed in a former apartment, which features the duo’s signature approach to bizarre colour and material combinations that sing.

“当这个小办公室的主人找到我们时,他想改变自己的生活,他刚刚与他平面设计工作室的合作伙伴分开,想要一个全新的形象。他习惯了白色的墙壁和非常朴素的装饰,所以他要求我们为他自己买的一个非常狭窄和深的空间设计一些颜色和光线。”安娜和恩里克解释道。

“When the owner of this small office came to see us, he wanted to make a change in his life,” explain Ana and Enrique. “He had just separated from his partner of the graphic design studio they owned and wanted a fresh new look. He was used to white walls and really austere decoration, so he asked us to give some colour and light to a very narrow and deep space he had bought for himself.”

 

办公空间,工作室,住宅改造,平面设计工作室,国外办公室设计

办公空间,工作室,住宅改造,平面设计工作室,国外办公室设计

 

由于场地的长“管状”比例,Plutarco采用了可渗透和可移动的隔墙,这样光线可以穿透到空间的后部。主要的决定是设计一个非常透明的入口走廊,将住宅与街道分隔开来。同时,办公室尽头的玻璃墙隐藏了浴室和储藏室,同时让光线进入后面的房间。砖墙在视觉上分为四个部分,一个绿色的支撑结构形成一个十字架。

Due to the long “tube-like” proportion of the site, Plutarco employed permeable and moveable partitions so the light could penetrate all the way to the back of the space. The main decision was to design a very transparent entrance with a hallway that separates the home from the street. Meanwhile, the glass brick wall at the end of the office hides the bathroom and storage room while allowing luminosity to access the back room. The brick wall is visually divided into four sections, with a supporting structure painted in green forming a cross.

考虑到客户要求的要有颜色,于是,他们给了他一个明亮的蓝色厨房,它突出而不惹人讨厌。地板的颜色包裹了两边的墙壁,而黄色浴室在温暖的阴影中照亮了空间的后部,营造出舒适的氛围。

So, they gave him a bright blue kitchen. The joinery acts as the visual epicentre – it stands out without looking obnoxious. The floor colour wraps up the wall on both sides, while the burnt-yellow bathroom tinges the back of the space in a warm shade that creates a comfortable atmosphere.

 

办公空间,工作室,住宅改造,平面设计工作室,国外办公室设计

办公空间,工作室,住宅改造,平面设计工作室,国外办公室设计

办公空间,工作室,住宅改造,平面设计工作室,国外办公室设计

办公空间,工作室,住宅改造,平面设计工作室,国外办公室设计

办公空间,工作室,住宅改造,平面设计工作室,国外办公室设计

办公空间,工作室,住宅改造,平面设计工作室,国外办公室设计

办公空间,工作室,住宅改造,平面设计工作室,国外办公室设计

办公空间,工作室,住宅改造,平面设计工作室,国外办公室设计

办公空间,工作室,住宅改造,平面设计工作室,国外办公室设计

完整项目信息
项目名称:小公寓改造设计工作室
项目位置:西班牙马德里
项目类型:办公空间/设计工作室
完成时间:2018
主要材料:木饰面、玻璃砖
设计公司:Plutarco
摄影:Asier Rua

暂时还没有评论

  • 您好! 游客

';
关闭
Start typing to see products you are looking for.
  •  

    LOFT中国微信公众平台

    — — — — — — — — — — — — — —

    微信号:loftchina

    LOFT中国微信公众号上内容基本脱离网站,

    公众号内容类型是更偏生活化的分享!

     

  • Popular Searches:loft公寓   方所   建筑改造   概念店铺设计   酒吧设计   水舍   科技公司办公室   杭州v+   如恩   广州源计划   日式   

     

    — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

     

    所在城市北京   上海   广州   深圳   台北   香港   杭州   纽约   巴黎   东京   伦敦   悉尼   巴黎

    项目类型餐厅设计   办公室设计   建筑改造   别墅设计   私宅设计   超小户型   民宿酒店   新零售   工业风格   商业空间  

                      联合办公

    特色分类特辑   LOFT·WORK   想法集   探店   色彩视觉研究室   

     

    项目投稿       找设计师

  • 购物车

    关闭
    Scroll To Top