LOFT CN – 专业的全球设计资讯分享及设计需求服务整合共享平台...

Blog

办公室, 办公空间, 建筑改造, 建筑设计, 现代风格

曼谷联排别墅改造CC现代多层办公室

在曼谷的talad noi区,两个曲径交汇的街角矗立着一个新的创意团队办公室。该项目将两个相邻的联排别墅改造成团队的新工作场所。室内保留了原混凝土结构的工业外观,并加入了有光泽元素的材料和活泼的绿色,与空间中的其它设计元素形成了对比。

in talad noi district of bangkok, at a corner where two meandering alleys meet, stands the new creative crews office. the project involves the adaptation of two adjoining townhouses into a new workplace for the team. the interiors take advantage of the industrial look of the raw concrete structure, adding glossy elements and green lively splashes to contrast the strict mood.

 

室内设计,办公空间,国外办公设计,国外室内设计,国外改造空间,改造设计

室内设计,办公空间,国外办公设计,国外室内设计,国外改造空间,改造设计

室内设计,办公空间,国外办公设计,国外室内设计,国外改造空间,改造设计

 

该建筑分为两个部分,南侧是主要功能区,北侧是用于自然通风和放置配套设施。一楼和二楼是出租的零售空间。三楼灵活的会议空间用于公众出租,并由CC员工使用,半室外庭院用于公共活动。白色的芝士木树为那些在烧烤聚会上的人们提供荫凉。在场地内种植植物有助于促进整体空间的绿化。四、五、六层是办公室,顶层是员工宿舍,还有一个带乒乓球桌和酒吧的露台。

the building in question is split into two halves, with formal functions on the south side, and circulation and supporting facilities on the naturally ventilated north side. the 1st and 2nd floors are retail spaces for rent. flexible meeting spaces on the 3rd floor are both rented out to the public and used by cc staff with an adjoining double volume, semi-outdoor courtyard used catering to public functions. the white cheesewood tree provides shade for those utilizing the grill for BBQ parties. having plants in the venue helps to increase and contribute to the overall limited greenery of the neighbourhood. the 4th, 5th, and 6th floors are offices, while the top floor houses dormitories for staff and has a terrace with a ping pong table and a bar.

设计师拆除了钢筋混凝土楼梯,并安装了新的钢材质楼梯。墙壁上的痕迹未被抹去,作为对原始楼梯的提醒。蜡笔画被保存下来,现在作为四楼新室内的一部分。

the existing reinforced concrete staircase was removed, and a new steel dogleg was installed. traces on the walls are left unrendered to serve as reminders of the original staircase. crayon drawing of a sunny day at a faraway island from the previous occupant is preserved and now serves as part of the new interior of the fourth floor.

 

室内设计,办公空间,国外办公设计,国外室内设计,国外改造空间,改造设计

室内设计,办公空间,国外办公设计,国外室内设计,国外改造空间,改造设计

室内设计,办公空间,国外办公设计,国外室内设计,国外改造空间,改造设计

室内设计,办公空间,国外办公设计,国外室内设计,国外改造空间,改造设计

室内设计,办公空间,国外办公设计,国外室内设计,国外改造空间,改造设计

室内设计,办公空间,国外办公设计,国外室内设计,国外改造空间,改造设计

室内设计,办公空间,国外办公设计,国外室内设计,国外改造空间,改造设计

完整项目信息
项目名称:CC office
项目位置:泰国曼谷
项目类型:办公空间/改造空间
完成时间:2017—2018
项目面积:650平方米
使用材料:钢条、混凝土、木材、不锈钢
建筑师:creative crews LTD
摄影:art4D magazine, takdanai raktawat

暂时还没有评论

  • 您好! 游客

';
关闭
Start typing to see products you are looking for.
  •  

    LOFT中国微信公众平台

    — — — — — — — — — — — — — —

    微信号:loftchina

    LOFT中国微信公众号上内容基本脱离网站,

    公众号内容类型是更偏生活化的分享!

     

  • Popular Searches:loft公寓   方所   建筑改造   概念店铺设计   酒吧设计   水舍   科技公司办公室   杭州v+   如恩   广州源计划   日式   

     

    — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

     

    所在城市北京   上海   广州   深圳   台北   香港   杭州   纽约   巴黎   东京   伦敦   悉尼   巴黎

    项目类型餐厅设计   办公室设计   建筑改造   别墅设计   私宅设计   超小户型   民宿酒店   新零售   工业风格   商业空间  

                      联合办公

    特色分类特辑   LOFT·WORK   想法集   探店   色彩视觉研究室   

     

    项目投稿       找设计师

  • 购物车

    关闭
    Scroll To Top