全球设计风向– 探知全球最新设计风向,为中国新设计力量,中国创意赋能...
住宅改造, 住宅空间, 建筑改造, 阁楼

Lilitt Bollinger l 瑞士一间谷仓改造设计

这座建筑曾在80年代被粗略地改造成度假屋,现如今,建筑师面临着2.2m的低房间高度和不利的暴露,房屋主要向北开放。设计团队努力在内部以及向山景和湖景开放空间。该结构的特点是木材苍白,一些表面被染成翠绿色,与周围的自然环境相协调。

Having been crudely renovated into a holiday home in the ‘80s, the architects were faced with low 2.2m room height and unfavorable exposure, with the house mainly open to the North. They worked to open up the space, both internally and to the mountain and lake views. The structure is characterized by pale timber, with some surfaces stained emerald green in harmony with the surrounding nature.

 

住宅空间,谷仓改造,住宅改造,Lilitt Bollinger,瑞士住宅

住宅空间,谷仓改造,住宅改造,Lilitt Bollinger,瑞士住宅

 

原始的稳定屋顶桁架横跨房间。Lilitt Bollinger充分利用了这一优势,拆除了地面层的所有非结构墙,在木芯周围创造了一个宽敞的开放空间。厨房、生活、办公和娱乐空间围绕着它布置。在东北和西北立面上,房屋通过在原始支撑结构外部建造的玻璃“窗框”远眺湖景。

Original stable roof trusses spanned across rooms. Taking advantage of this, Lilitt Bollinger removed all non-structural walls on the ground floor, creating a large open space around a timber core. Kitchen, living, office and recreational spaces are arranged around it in fluid concession. On the northeast and northwest façade, the house looks onto a lake view in the distance via a glazed ‘window box’ constructed outside of the original supporting structure.

 

住宅空间,谷仓改造,住宅改造,Lilitt Bollinger,瑞士住宅

住宅空间,谷仓改造,住宅改造,Lilitt Bollinger,瑞士住宅

 

Lilitt Bollinger将街道的原始入口变成了一个高大的大窗户。这两种设计都考虑到了跨越山脉的山坡景观,同时也将正午的阳光引入室内。在决定要维护哪些现有元素时,建筑师既考虑了成本,又讲述了房屋的故事。故意保留了一些不便或略有不一致的原始元素,保留在房子中以供参考。

Lilitt Bollinger transformed the original entrance from the street into a large, tall window. This both allows for hillside views across the mountains at the same time as bringing the midday sun into the house. In deciding what pre-existing elements to maintain, the architects considered both cost and telling the story of the house. Some original elements that were inconvenient or slightly incongruent were kept deliberately, remaining in the house as references to past iterations.

 

住宅空间,谷仓改造,住宅改造,Lilitt Bollinger,瑞士住宅

住宅空间,谷仓改造,住宅改造,Lilitt Bollinger,瑞士住宅

住宅空间,谷仓改造,住宅改造,Lilitt Bollinger,瑞士住宅

住宅空间,谷仓改造,住宅改造,Lilitt Bollinger,瑞士住宅

住宅空间,谷仓改造,住宅改造,Lilitt Bollinger,瑞士住宅

住宅空间,谷仓改造,住宅改造,Lilitt Bollinger,瑞士住宅

住宅空间,谷仓改造,住宅改造,Lilitt Bollinger,瑞士住宅

住宅空间,谷仓改造,住宅改造,Lilitt Bollinger,瑞士住宅

住宅空间,谷仓改造,住宅改造,Lilitt Bollinger,瑞士住宅

住宅空间,谷仓改造,住宅改造,Lilitt Bollinger,瑞士住宅

 

∇ 剖面图

住宅空间,谷仓改造,住宅改造,Lilitt Bollinger,瑞士住宅

 

主要项目信息

项目名称:Barn Conversion
项目位置:瑞士Obstalden
项目类型:建筑改造/谷仓改造
完成时间:2019
设计公司:Lilitt Bollinger
摄影:Mark Niedermann

 

暂时还没有评论

  • 您好! 游客

';
关闭
Start typing to see products you are looking for.
  • 全球设计风向抖音号

    — — — — — — — — — — — — — —

    抖音号:全球设计风向

    短视频我们分享:
    潮流时尚 | 先锋艺术 | 建筑
    室内 | 大宅别墅 | 零售商业

     

  •  

    全球设计风向微信公众平台

    — — — — — — — — — — — — — —

    微信号:design_trends

    探知全球最新设计风向,

    为中国新设计力量、中国创意赋能.

     

  • Popular Searches:loft公寓   方所   建筑改造   概念店铺设计   酒吧设计   水舍   科技公司办公室   杭州v+   如恩   广州源计划   日式   

     

    — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

     

    所在城市北京   上海   广州   深圳   台北   香港   杭州   纽约   巴黎   东京   伦敦   悉尼   巴黎

    项目类型餐厅设计   办公室设计   建筑改造   别墅设计   私宅设计   超小户型   民宿酒店   新零售   工业风格   商业空间  

                      联合办公

    特色分类特辑   LOFT·WORK   想法集   探店   色彩视觉研究室   

     

    项目投稿       找设计师

  • 购物车

    关闭
    Scroll To Top