Blog

办公室, 办公空间, 咨询顾问公司

美国旧金山SciFi投资公司新办公室设计

Design Blitz为SciFi VC位于加州旧金山的新办公室建立了一种紧密的设计语言。

Design Blitz为SciFi VC创建了一个设计,反映了公司对技术未来的总体使命和愿景。位于历史悠久的杰克逊广场中心,办公室创造了一个互动的空间,支持高水平的生产力和包容性,同时也带来了柔和的住宅质量和各种空间之间的无缝流动。

从主入口,一个清晰的视觉连接到工作区允许客人和潜在的投资者导航空间,显示一个复杂的,但欢迎的环境。墙壁、天花板和地板被拆除,以暴露现有的核心和外壳的自然原始材料,以展示一个经典、简约的外观。增加了新的步骤和可访问的坡道,以改善办公室之间的连接。

Design Blitz established a cohesive design language for the new offices of SciFi VC located in San Francisco, California.

Design Blitz created a design for SciFi VC that reflects the company’s overall mission and vision of the technological future. Located in the heart of historic Jackson Square, the office creates an interactive space that supports a high level of productivity and inclusiveness, while also bringing a soft, residential quality and seamless flow between various spaces.

From the main entrance, a clear visual connection to the workstations allows guest and potential investors to navigate the space, displaying a sophisticated, yet welcoming environment. Walls, ceiling, and flooring were removed to expose the natural raw materiality of the existing core and shell to showcase a classic, minimalistic, and sharp look. New steps and accessible ramp were added to improve the connectivity across the office.

 

办公室设计,投资公司办公室设计,工业风格办公室设计,LOFT风格办公室

一个专门的,多功能的“客厅”被设计为员工和客人聚集,工作,社交和娱乐的空间。这个空间包括休息室、休息室和家庭式餐桌。合作式客厅区域也旨在鼓励互动,并允许从小型社交活动轻松过渡到大型演示。深灰色的入口框起了连接工作区和起居室的开口。

会议室采用了柔和复杂的中性色调和自然色调,作为建筑外部树木阴影的微妙背景。桌子和软座位的混合允许各种会议类型,从正式的演讲到休息室里更随意的讨论。

A dedicated, multi-functional “living room” was designed for staff and guests to gather, work, socialize, and play. This space encompasses the break area, lounge, and family-style dining table. The collaborative living room area was also designed to encourage interaction and allow for an easy transition from small social events to large presentations. Dark grey portals frame the openings connecting the workstation area to the living room.

Conference rooms utilize a soft and sophisticated palette of neutral colors and natural finishes that serve as a subtle backdrop to the shadows cast by the trees lining the building exterior. A mixture of tables and soft seating allows for a variety of meeting types, from formal pitches to more casual discussions in the lounge.

 

办公室设计,投资公司办公室设计,工业风格办公室设计,LOFT风格办公室

办公室设计,投资公司办公室设计,工业风格办公室设计,LOFT风格办公室

办公室设计,投资公司办公室设计,工业风格办公室设计,LOFT风格办公室

办公室设计,投资公司办公室设计,工业风格办公室设计,LOFT风格办公室

办公室设计,投资公司办公室设计,工业风格办公室设计,LOFT风格办公室

办公室设计,投资公司办公室设计,工业风格办公室设计,LOFT风格办公室

 

完整项目信息
项目名称:SciFi投资公司新办公室设计
项目类型:投资公司办公室
项目地点:美国旧金山
设计单位:Design Blitz
设计团队:Melissa Hanley,John Hunter,Tamara Roth,Emily Burchill
承包商:MCS建筑服务
家具经销商:Pivot Interiors
摄 影:Adam Rouse

 

暂时还没有评论

  • 您好! 游客

';
关闭
Start typing to see products you are looking for.
  •  

    LOFT中国微信公众平台

    — — — — — — — — — — — — — —

    微信号:loftchina

    LOFT中国微信公众号上内容基本脱离网站,

    公众号内容类型是更偏生活化的分享!

     

  • Popular Searches:loft公寓   方所   建筑改造   概念店铺设计   酒吧设计   水舍   科技公司办公室   杭州v+   如恩   广州源计划   日式   

     

    — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

     

    所在城市北京   上海   广州   深圳   台北   香港   杭州   纽约   巴黎   东京   伦敦   悉尼   巴黎

    项目类型餐厅设计   办公室设计   建筑改造   别墅设计   私宅设计   超小户型   民宿酒店   新零售   工业风格   商业空间  

                      联合办公

    特色分类特辑   LOFT·WORK   想法集   探店   色彩视觉研究室   

     

    项目投稿       找设计师

  • 购物车

    关闭
    Scroll To Top