LOFT中国– 专业的全球设计资讯分享及设计需求服务整合共享平台...
住宅改造, 住宅空间, 现代风格, 私人住宅

伦敦Wandsworth Common画廊之家

居住在伦敦的一个家庭委托建筑师Jennifer Jammaers和室内建筑师Vivienne Beal和Alice B. Davies,他们希望开放和扩展他们的半独立式住宅,拥有一种独特的英国氛围。

Architect Jennifer Jammaers and interior architects Vivienne Beal and Alice B. Davies were approached by a family living in London, who were looking to open up and expand their semi-detached home. The family asked the collaborators to create a distinguished British atmosphere, through a keen interest in natural materials and preserving heritage detail.

 

设计师们创造一个具有强烈建筑角度和高天花板的开放空间,保证了日常生活的功能性。为了突出这些中心设计细节,他们选择了一个简化的调色板,在这里,柔和的灰色微水泥墙反射光线,具有柔和、平静的触感。天然饰面,例如带状木地板,大理石和黄铜装置软化了强烈的建筑特征。

The designers were asked to create open spaces with strong architectural angles and high ceilings, certified for functional, everyday living. To highlight these central design details, they selected a pared-down palette, where soft grey micro-cement walls reflect the light with a gentle, calming tactile quality. Natural finishes, such as the band-sawn timber flooring, marble and brass fixtures soften the strong architectural features of the home, offering warmth, depth and texture.

 

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

 

与大多数地下室不同的是,这里的地下室有着高高的天花板和画廊般的氛围。这一层的隐蔽空间包括书房、客房和私人健身房。一层则包括主入口、接待室、开放式厨房和餐厅。

The home begins at the basement level. Uncharacteristic to most basements, it is shaped by high ceilings and a gallery-like atmosphere. Secluded spaces on this level include a study, guest bedroom and private gym. The ground floor comprises of the main entrance, reception room and open kitchen and dining area.

 

中央的Valchromat盒子包含了厨房和接待储藏室,以及一个衣帽间。在外部,有凹槽的黑盒子在接待处装有定制书架,并隐藏了厨房里的冰箱和餐具室,突出了柔和的室内色调。

A central Valchromat box encompasses the kitchen and reception storage, as well as a cloakroom. On the outside, the fluted black box houses custom bookshelves in the reception space and hides the fridge and pantry space in the kitchen, punctuating the muted interior palette.

 

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

 

楼梯是整个住宅的中心。它连接着四个楼层,从上到下都充满了阳光,形成了美丽的光影效果。低层和底层之间的空隙也起到了采光井的作用。

The most defining architectural feature of the project is Jennifer Jammaers’s staircase – the central spine of the home. The staircase connects all four floors and floods each with sunlight from top to bottom, for a beautiful light and shadow play. The void between the lower and ground floor also acts as a lightwell, enhancing the spacious, bright and airy qualities of the open-plan ground and lower floor.

 

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

国外住宅设计,私人住宅,住宅空间,艺术之家,住宅扩建

 

主要项目信息

项目名称:Wandsworth Common
项目位置:英国伦敦
项目类型:住宅空间/住宅改造
建筑师:Jennifer Jammaers
室内设计:Alice B. Davies & Vivienne Beal
家具设计:Mia Larden
摄影:Malcolm Menzies

 

暂时还没有评论

  • 您好! 游客

';
关闭
Start typing to see products you are looking for.
  •  

    LOFT中国微信公众平台

    — — — — — — — — — — — — — —

    微信号:loftchina

    LOFT中国微信公众号上内容基本脱离网站,

    公众号内容类型是更偏生活化的分享!

     

  • Popular Searches:loft公寓   方所   建筑改造   概念店铺设计   酒吧设计   水舍   科技公司办公室   杭州v+   如恩   广州源计划   日式   

     

    — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

     

    所在城市北京   上海   广州   深圳   台北   香港   杭州   纽约   巴黎   东京   伦敦   悉尼   巴黎

    项目类型餐厅设计   办公室设计   建筑改造   别墅设计   私宅设计   超小户型   民宿酒店   新零售   工业风格   商业空间  

                      联合办公

    特色分类特辑   LOFT·WORK   想法集   探店   色彩视觉研究室   

     

    项目投稿       找设计师

  • 购物车

    关闭
    Scroll To Top