LOFT CN – 专业的全球设计资讯分享及设计需求服务整合共享平台...

Blog

住宅空间, 别墅, 现代主义, 私人住宅

意大利一座考古学家的房子

该建筑是专为考古学家设计的单户住宅。该体量是一个简单的方盒子,它有一个矩形的基座,在这个基座上嵌入和固定了其他完全被石头覆盖的立方体块。

The building is a single-family residence designed specifically for an archaeologist. The volume is a simple parallelepiped with a rectangular base in which other blocks of cubic form, completely covered with stone, have been inserted and fixed.

 

从材料的角度来看,该建筑让人想起老墙的砖纹理,以及过梁及结构转换处使用的整块石材。

From a material point of view, the building is reminiscent of the brick textures from old walls and the large cut stones that often interrupted the frame as lintels or cornerstones.

 

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

 

在这个房子里,我们用重复使用的凹槽混凝土块替换砖块,用大理石和石灰华块替换石头。建筑有两层:一层是一个宽敞明亮的客厅,带有厨房、餐厅和一个小浴室;则包含多间卧室、两间主浴室以及主人的办公空间。窗外可看到不远处美丽的葡萄园和农田。

In this house, we replaced the bricks with reused fluted concrete block and the stone with marble slabs and travertine blocks. The building is on two levels above ground level: on the ground floor there is a large and bright living room with a kitchen, a dining room and a small bathroom; on the first floor there are the bedrooms, two master bathrooms and the client\’s private office.All windows interact with the surrounding landscape characterized by vineyards and cultivated fields.

 

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

 

从建筑的角度来看:我们想通过对旧建筑的重新诠释来设计一个当代的建筑;我们想要一个简单、原始的矿物建筑,它能够在一天的时间变化中散发出不同的光泽。它赋予了回收材料以新生,并减少了对环境的干扰;是我们想要一所室内充满阳光的房子。更简单地说,是我们想给我们的客户设计的房子,房子里有它的灵魂和它对历史和考古学的热情。

From an architectural point of view: we wanted to design a contemporary building by reinterpreting the old; we wanted a simple, primitive mineral building capable of vibrating in the light differently in the morning, noon and evening; we wanted to recover materials that are no longer used to give them a new life and reduce the nuisance to the environment; we wanted a house full of light in its domestic interior.More simply, we wanted to donate to our client a house that had in it its soul and its passions for history and archeology.

 

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

 

∇ 总平面图

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

∇ 平面图

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

∇ 立面图

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

∇ 剖面图

住宅空间,私人住宅,家庭住宅,国外公寓设计

完整项目信息
项目名称:The House of the Archeologist
项目地点:意大利瓦雷泽
项目类型:住在空间/私人住宅
项目面积:190平方米
完工时间:2019
设计公司:LCA Architetti / luca compri architetti
摄影:Simone Bossi

暂时还没有评论

  • 您好! 游客

';
关闭
Start typing to see products you are looking for.
  •  

    LOFT中国微信公众平台

    — — — — — — — — — — — — — —

    微信号:loftchina

    LOFT中国微信公众号上内容基本脱离网站,

    公众号内容类型是更偏生活化的分享!

     

  • Popular Searches:loft公寓   方所   建筑改造   概念店铺设计   酒吧设计   水舍   科技公司办公室   杭州v+   如恩   广州源计划   日式   

     

    — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

     

    所在城市北京   上海   广州   深圳   台北   香港   杭州   纽约   巴黎   东京   伦敦   悉尼   巴黎

    项目类型餐厅设计   办公室设计   建筑改造   别墅设计   私宅设计   超小户型   民宿酒店   新零售   工业风格   商业空间  

                      联合办公

    特色分类特辑   LOFT·WORK   想法集   探店   色彩视觉研究室   

     

    项目投稿       找设计师

  • 购物车

    关闭
    Scroll To Top