LOFT CN – 专业的全球设计资讯分享及设计需求服务整合共享平台...

Blog

办公室, 办公空间, 建筑改造, 现代风格

美国德克萨斯州酒吧改造Spreetail办公室

Perkins+Will受电子商务公司Spreetail的委托,设计了位于德克萨斯州奥斯汀的新办公室。该空间之前是奥斯汀一座历史悠久建筑里的酒吧,现在是Spreetail以人为中心的办公室,这个空间反映了这家电子商务公司有趣、充满活力的品牌和文化。

Perkins+Will was engaged by e-commerce company, Spreetail, to design their new offices located in Austin, Texas.A former bar in a historic building in Austin is now the people-centric offices of Spreetail, a space that reflects the e-commerce company’s fun and vibrant brand and culture.

 

在步入新空间之前,Spreetail的品牌通过大型凸窗被清晰地反映出来,从凸窗可以看到办公室的前部。接待处的砖墙上和接待台上都挂着霓虹灯云柱招牌和彩色图形,前台由木制建筑雕刻天花板固定。当员工通过接待处时,迎接他们的是一个休息室,接着是一个夹层和所有人工作的区域,所有这些都突出的特点是Spreetail的标志性蓝绿色、浅绿色和珊瑚色。舒适的座位在这个地区欢迎客人,并作为人才招聘、面试和培训会议的场所。

Before stepping foot into the new space, Spreetail’s brand is clearly reflected through large bay windows that offer a peek into the front of the office. The reception features a neon Spreetail sign and colored graphics on the brick walls as well as on the reception desk, which is anchored by a wooden architectural sculptured ceiling. As soon as employees pass through the reception, they are greeted by a lounge followed by a mezzanine and all-hands area—all of which prominently feature Spreetail’s signature colors turquoise, aqua, and coral—across an otherwise industrial backdrop. Comfortable seating in this area further welcomes guests and serves as a place for talent recruitment, interviews, and training sessions.

 

国外办公室设计,办公空间,美国,办公室,建筑改造

国外办公室设计,办公空间,美国,办公室,建筑改造

 

中庭空间配备了定制的吊床,用于放松,一排排的长椅和休闲豆袋椅,提供了各种座位选择。夹层区域内的一间休息室的一面砖墙上挂着一幅奥斯汀的老旧壁画,将办公室与办公场所连接起来。

The all-hands atrium space is outfitted with bespoke hammocks for relaxation, tiered rows of benches, and a variety of seating options including casual bean bag chairs. A break room within the mezzanine area features a distressed Austin mural on a brick wall, connecting the office to its locale.

 

在Spreetail新办公大楼的第二层和第三层,大部分工作站都采用开放式设计理念。这些楼层有设有专门的咖啡吧和会议室。二楼和三楼的中心都有中庭,可以享受到日光和欣赏到多层空间。此外,小角落为宠物用品提供存储空间,因为工作区内鼓励和欢迎毛茸茸的朋友。办公室的每一层都有自己的调色板和图形主题,属于Spreetail品牌的配色方案,以区分楼层。

The second and third floors in Spreetail’s new office house the majority of employee workstations, which are set in an open plan concept. These levels have a designated coffee bar along with phone, huddle, and conference rooms for privacy. Both the second and third floors have atriums at their centers, allowing them access to daylight and the multi-levels of the space. In addition, small nooks provide storage for pet supplies, as furry friends are encouraged and welcomed in the workspace. Each level of the office features its own color palette and graphical theme falling within the Spreetail brand color scheme, to differentiate the floors.

 

国外办公室设计,办公空间,美国,办公室,建筑改造

国外办公室设计,办公空间,美国,办公室,建筑改造

国外办公室设计,办公空间,美国,办公室,建筑改造

国外办公室设计,办公空间,美国,办公室,建筑改造

国外办公室设计,办公空间,美国,办公室,建筑改造

国外办公室设计,办公空间,美国,办公室,建筑改造

国外办公室设计,办公空间,美国,办公室,建筑改造

国外办公室设计,办公空间,美国,办公室,建筑改造

国外办公室设计,办公空间,美国,办公室,建筑改造

完整项目信息
项目名称:Spreetail Offices
项目位置:美国德克萨斯州
项目类型:办公空间/建筑改造
完成时间:2019
项目面积:1788平方米
设计公司:Perkins+Will
摄影:Casey Dunn

暂时还没有评论

  • 您好! 游客

';
关闭
Start typing to see products you are looking for.
  •  

    LOFT中国微信公众平台

    — — — — — — — — — — — — — —

    微信号:loftchina

    LOFT中国微信公众号上内容基本脱离网站,

    公众号内容类型是更偏生活化的分享!

     

  • Popular Searches:loft公寓   方所   建筑改造   概念店铺设计   酒吧设计   水舍   科技公司办公室   杭州v+   如恩   广州源计划   日式   

     

    — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

     

    所在城市北京   上海   广州   深圳   台北   香港   杭州   纽约   巴黎   东京   伦敦   悉尼   巴黎

    项目类型餐厅设计   办公室设计   建筑改造   别墅设计   私宅设计   超小户型   民宿酒店   新零售   工业风格   商业空间  

                      联合办公

    特色分类特辑   LOFT·WORK   想法集   探店   色彩视觉研究室   

     

    项目投稿       找设计师

  • 购物车

    关闭
    Scroll To Top