LOFT CN – 专业的全球设计资讯分享及设计需求服务整合共享平台...

Blog

住宅空间, 别墅, 现代风格

TRIAS | 澳大利亚Three Piece可持续住宅

位于悉尼的Trias建筑工作室为一对希望缩小规模的纽卡斯尔夫妇设计了Three Piece House。由此产生的地形场地包括两个主要的房屋和一个围绕两个庭院布置的工作室,一个面向街道,一个隐蔽在角落空地的后面。

Sydney-based architecture studio Trias designed Three Piece House for a Newcastle couple that was looking to downsize. The resulting topographic site comprises two main pavilions and a studio arranged around two courtyards, one street facing and one secluded at the rear of the corner lot.

 

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

 

实用和可持续性是最重要的,用“少而精益”的精神来定义该设计。价值和寿命高的材料往往胜出,从现有的、不起眼的1940年平房中回收的砖块开始。防洪控制要求建筑必须升高,建筑师没有选择传统的手法,而是使用旧砖建造了坚固的立面。这给房子带来了意想不到的重量和安全感,尽管位于沿海环境经常被风吹拂,但这一姿态体现了其具备可持续发展和可触的浪漫感。

Modesty and sustainability were at the fore, with design decisions defined by a spirit of “less but better.” Materials that offer value and longevity won out, beginning with bricks reclaimed from the existing, unremarkable 1940’s bungalow. Flood controls dictated that the building had to be raised, and rather than opt for the conventional stilts, the architects used the old bricks to build a solid elevation. This lends the house unexpected heft and security despite its windswept coastal setting, a gesture that’s inherently sustainable and a touch romantic – the new structure resting upon the bones of the old.

砖砌的小路通向房屋内部,并再次出现在室内,铺设了小道和连接两个房屋的“阅览室”。在冬天,这座小道能接收到北方的光线,砖也能从中获取热量。主房屋的设计有一个明确的目的,一个是为了生活,另一个是为了休息睡觉。

Brick paths lead the way into the house and appear again inside, paving the sheltered bridge slash ‘reading room’ that links the two pavilions. The bridge catches the northern light in winter, and the brick reaps the benefits of thermal mass. The main pavilions were designed with a clear purpose, one for the living and the other for sleeping.

 

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

 

宽敞的斜屋顶和清新简约的木地板和干净利落的白色墙壁与中等大小的墙壁形成了鲜明的对比。宽敞的窗户有益于居住,延伸的壁架提供了一个窗口座位的选择。设计师还在客户预算中为改善客户日常生活的细节上进行了深思熟虑的分配,比如在角落里悬挂的一系列吊灯,以及为触感设计的黄铜灯具。

Generous raked ceilings and a fresh, minimal palette of timber floors and crisp white walls combat the modest size. Expansive windows are utilized for maximum habitation, with extended ledges giving the option of a window seat. The budget was distributed thoughtfully on details that improve the client’s daily life, such as a series of pendant lights suspended in corners, and brass fixtures for tactility.

尽管Three Piece House是朴实无华的,但它仍然拥有豪华的浴室。宽敞的步入式淋浴间设有长椅和黄铜框架嵌入式角落。台面上的伊索摆件非常适合整个空间美学。

Despite its efforts in unpretentiousness, Three Piece House has a lux looking bathroom. A wide walk-in shower features a tiled bench seat and brass-framed built-in nook. Aesop on the countertops very much fits the whole aesthetic.

 

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

 

房子周围的墙壁呈土红色,颜色与经过煤船的回收砖和生锈的红色相匹配。随着时间的推移,当地的地面覆盖物将部分遮蔽墙壁,使房屋在周围环境中优雅地老化。

A low earthen-red rendered wall curves around the house, colour matched to the recycled brick and the rusted reds of passing coal ships. Native groundcover will partially obscure the wall over time, allowing the house to age gracefully amongst its environment.

 

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

∇ 模型 models

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

 

∇ 总平面图 site plan

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

∇ 地面层平面图 ground floor plan

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

 

∇ 南立面图 south elevation

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

 

∇ 北立面图 north elevation

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

 

∇ 剖面图 section

住宅空间,住宅设计,国外住宅空间设计,THREE PIECE HOUSE,澳大利亚,可持续

完整项目信息
项目名称:THREE PIECE HOUSE
项目位置:澳大利亚
项目类型:住宅空间/现代风
使用材料:砖、黄铜
设计公司:TRIAS
摄影:Benjamin Hosking

暂时还没有评论

  • 您好! 游客

';
关闭
Start typing to see products you are looking for.
  •  

    LOFT中国微信公众平台

    — — — — — — — — — — — — — —

    微信号:loftchina

    LOFT中国微信公众号上内容基本脱离网站,

    公众号内容类型是更偏生活化的分享!

     

  • Popular Searches:loft公寓   方所   建筑改造   概念店铺设计   酒吧设计   水舍   科技公司办公室   杭州v+   如恩   广州源计划   日式   

     

    — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

     

    所在城市北京   上海   广州   深圳   台北   香港   杭州   纽约   巴黎   东京   伦敦   悉尼   巴黎

    项目类型餐厅设计   办公室设计   建筑改造   别墅设计   私宅设计   超小户型   民宿酒店   新零售   工业风格   商业空间  

                      联合办公

    特色分类特辑   LOFT·WORK   想法集   探店   色彩视觉研究室   

     

    项目投稿       找设计师

  • 购物车

    关闭
    Scroll To Top